Burghgraef Van Tiel & Partners Nieuwsbrief December 2014

Uitblinken in kennis

Nadat wij in 2008 en 2013 al twee van onze risicodeskundigen zagen vertrekken naar HDI-Gerling, gaat nu ook Andre van Strien ons verlaten. Hij zal per 1 april a.s. in dienst treden bij AIG Europe Limited, Netherlands.

En daar zijn wij zeker zo trots op! Wij zien de aanname van Andre enerzijds als een bevestiging van onze kwaliteiten als onafhankelijk inspectiebureau. Anderzijds bevestigt het het hoge kennisniveau dat wij onze mensen bijbrengen. Hij viel vorig jaar niet voor niets in de prijzen bij de verkiezing van de Cobra Young Professional Award, een Award die wordt uitgereikt aan jongeren die in kennis uitblinken.

Wij hebben de afgelopen 7,5 jaar heel plezierig met Andre samengewerkt. Wij wensen Andre en AIG eenzelfde prettige samenwerking.