Burghgraef Van Tiel & Partners Opleidingen

Opleidingen

Dat wij onze eigen mensen opleiden tot risico deskundige wist u al. Maar wist u ook dat wij – in het kader van kennisdeling – vanaf 2011 tevens opleidingen voor medewerkers van opdrachtgevers verzorgen? Dit najaar werd in het Friese Heerenveen voor medewerkers van Univé en Achmea de trainingsstof behandeld. Iedere twee weken reisde een gezelschap variërend van 10 tot 15 man af naar het noorden van het land om zich het vak eigen te maken. De pittige opleiding werd op 4 november afgesloten met een examen, waar 12 deelnemers voor slaagden.

19 Opleidings- en trainingsmodules

Voor deze opleiding heeft Burghgraef van Tiel & Partners de eigen jarenlange ervaring enknowhow op het gebied van risicoinspecties gebundeld in 19 opleidings- en trainingsmodules die onderwerp- en bedrijfstakgericht zijn. Alle modules zijn toegespitst op de verzekeringsbranche. Deelnemers kunnen hieruit hun eigen programmapakket samenstellen.

Onderwerp- en bedrijfstakgericht

De modules zijn gericht op: Detailhandel, Metaal, Hout, Kunststof, Agrarisch, Recycling, Food, Horeca, Brandwerende scheidingen & EML/MPL, Beveiliging (IMI, BMI & Sprinkler), Blusmiddelen/Brandweeropzet, Verwarming & Procesverwarming, Bedrijfsschade, Elektrische installatie, Garagebedrijven, Regelgeving/Bouwbesluit/PGS 15, Milieu, Drukkerijen en Scholen.

Data open trainingen

Deze kennis wordt sinds 2011 beschikbaar gesteld aan medewerkers van opdrachtgevers. Zij kunnen de opleiding als intercompanytraining volgen, maar er zijn ook open trainingen. Bij voldoende belangstelling wordt er begin volgend jaar opnieuw een opleidingssessie gehouden, waarvoor deelnemers bij het NIVRE 50 PE-punten behalen.

Module 5

Deze module is specifiek bestemd voor de agrarische inspecteur en underwriters en vindt plaats op donderdag 22 januari 2015.

Module pakket II

Deze module is specifiek ontwikkeld voor de underwriter en makelaar om meer inzicht te krijgen in de risico’s die spelen bij: horeca, metaal-, hout- en kunststofbewerking. Het gaat hier om een 2 daagse cursus die plaatsvindt op dinsdag 10 februari en dinsdag 3 maart.

Risicodeskundige

De training risicodeskundige is een 14 daagse training, die start in het 2e kwartaal van 2015. Hierin worden 19 modules behandeld.

Bovenstaande open trainingen gaan door bij voldoende belangstelling. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus: vol is vol.

Meer weten?

Bent u werkzaam bij een van onze opdrachtgevers en benieuwd naar het opleidingsprogramma? Ga naar www.risicoinspecties.nl voor meer informatie en om u aan te melden. Aanmelden kan ook via: trainingen@risicoinspecties.nl.