Nieuwsbericht Training Risicodeskundige Burghgraef Van Tiel & Partners

Training Risicodeskundige

Al 10 jaar verzorgen wij trainingen. En met succes. In navolging daarop starten we begin volgend jaar weer met een training Risicodeskundige. De training omvat in totaal 16 modules, die als geheel worden aangeboden. Het is ook mogelijk om de modules individueel te volgen. De training Risicodeskundige wordt door het NIVRE voor zowel Register-Risicodeskundigen (rr) als Register-Experts (re) gewaardeerd met 6 PE punten. Voor deze training, die exclusieftoegankelijk is voor medewerkers van opdrachtgevers, is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Iets voor u?

Door middel van deze training worden de diverse bedrijfsmatige risico’s binnen de vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen. Acceptanten leren tijdens de training rapportages te interpreteren. Bij de training wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties.

De gehele opleiding neemt 10 trainingsdagen in beslag en duurt van ca. 13.30 tot 20.00 uur. Gemiddeld wordt er één trainingsdag per 14 dagen op een dinsdag of donderdag ingepland. De definitieve indeling en de locatie worden in overleg met de cursisten bepaald.

De training is opgedeeld in modules, zoals is weergegeven in onderstaande tabel. De modules, die ook individueel gevolgd kunnen worden, zijn uitgeschreven en kunnen zodoende als naslagwerk worden gebruikt. Alle modules worden verwerkt in een syllabus die in hardcopy, gepersonaliseerd, wordt verstrekt en uitsluitend bestemd is voor gebruik binnen de eigen organisatie. Aan het einde van de training volgt een examen waarvan de kosten in de prijs zijn verwerkt. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een getuigschrift.

De kosten voor de totale cursus op basis van de 16 modules, bedragen € 4.500,- per deelnemer.

De kosten zijn gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Exclusief BTW
  • Deelname door minimaal 10 personen, maximaal 20 personen
  • Exclusief locatiekosten, reiskosten, eten & drinken en reprokosten. Deze kosten worden op basis van nacalculatie met 10% administratiekosten doorberekend.

Burghgraef van Tiel & Partners Nieuwsbrief december 2015

Inschrijven

Geïnteresseerd? Inschrijven kan nog tot 12 februari 2016 via trainingen@risicoinspecties.nl of telefonisch op 085-4899300. Let wel: Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol!