Vuurwerk - Jaarwisseling Brandpreventie BvT

Brandveiligheid jaarwisseling

Iedere jaarwisseling is het weer raak: brand door vuurwerk. Maar wat dacht u van het brandgevaar van uw eigen kerstboom? Vaak wordt het brandgevaar tijdens de kerstperiode en jaarwisseling onderschat, met de grootste gevolgen van dien.
Of het nu gaat om bedrijfspanden, schoolgebouwen, studentenhuizen of uw eigen woning: iedereen loopt kans op brand en kan maatregelen nemen om de kans op brand zo klein mogelijk te maken. Een brandblusser of slanghaspel en een blusdeken zijn uiteraard onmisbaar in ieder gebouw. Maar dat is niet het enige wat u kunt doen om brand te voorkomen. De belangrijkste maatregelen hebben wij voor u op een rij gezet. Zo kunt u eenvoudig nagaan welke preventiemaatregelen u kunt treffen. Het document met belangrijke brandpreventiemaatregelen mag iedereen verspreiden met bijbehorende bronvermelding: Burghgraef van Tiel & Partners B.V. Organisatorische maatregelen rond de jaarwisseling BvT