Burghgraef Van Tiel & Partners Nieuwsbrief December 2015

Ook in 2017 vriend van het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam

Ronald McDonald is een huis waar ouders, broertjes en zusjes logeren van kinderen die opgenomen zijn in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Zo kunnen zij het zieke kind van dichtbij steunen en toch een familie vormen. Het huis betekent veel meer voor de familie dan alleen een dak boven hun hoofd. Ouders vinden steun bij het management en bij de vele vrijwilligers die er werken. Het huis maakt geen aanspraak op reguliere zorgfinanciering en krijgt ook geen subsidie. Van de families die er verblijven krijgen ze een bescheiden bijdrage. Maar de kosten moeten wel betaald worden. Dit doen ze met sponsorbijdragen, en met giften en opbrengsten van de HomeRide. Dat is een 500 kilometer lang wielerevenement die jaarlijks wordt gereden langs verschillende Ronald McDonald huizen in het land.

 
Vriend van het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam
Sinds 2015 is Burghgraef van Tiel & Partners vriend van het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam. Onze sponsorgelden komen uit een pot die wij normaliter gebruiken voor kerstkaarten en eindejaarsgeschenken voor onze relaties. Indirect sponsoren onze opdrachtgevers samen het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam! De donatie van 1.500 euro dit jaar is toch fantastisch! Wilt u graag meer weten over het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam? Bezoek dan eens de website.