Cursisten Training Risicodeskundige BvT

Training Risicodeskundige

Inmiddels verzorgen wij al meer dan 10 jaar trainingen. En ieder jaar is het een groot succes. Ook de cursisten zijn blij met de training, niet alleen met betrekking tot het leeraspect, maar ook tot het hebben van contacten met collega deskundigen. Daarom gaan we in het eerste kwartaal van 2017 van start met een nieuwe Training Risicodeskundige. Tijdens de training verkrijgen de cursisten inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen vakgebieden, zodat ze de risico’s in de praktijk zullen herkennen. Cursisten leren ook rapportages te interpreteren. In de training wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal afkomstig uit bedrijfssituaties. Het NIVRE waardeert de training met 6 PE punten.
Net als andere jaren is ook in 2017 de training opgebouwd uit verschillende modules. Aan het eind wordt een examen afgenomen. Wanneer de cursist voldoende punten scoort, ontvangt hij/zij een getuigschrift. Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen. Wilt u zich inschrijven? Dat kan tot 1 maart 2017 via trainingen@risicoinspecties.nl of via telefoon 085 4899300.