Wereldkaart

Internationale inspecties

Dat Burghgraef van Tiel & Partners schadelastreductie hoog in het vaandel heeft en daarmee in Nederland een naam hoog te houden heeft moge duidelijk zijn uit voorgaande artikelen. Maar wist u dat wij ook steeds vaker gevraagd worden voor internationale opdrachten? Al een paar jaar worden wij regelmatig benaderd om technische inspecties uit te voeren bij grote multinationals met vestigingen in het buitenland. En daar zijn wij best trots op. Hierbij gaat het om complexen van 50.000-135.000 m² en verzekerde belangen tot ruim boven de half miljard euro. Ook bij dit soort grote opdrachtgevers gaat het om maatwerk en ook hen helpen we om schade te voorkomen of te beperken. Aanvankelijk vonden dit soort grote opdrachten alleen in Europa plaats. Inmiddels worden we ook steeds vaker benaderd om inspecties uit te voeren in landen buiten Europa. Leuk om te weten, toch?