Uitbreiding van het team

Bedrijven worden zich meer en meer bewust van mogelijke risico’s. Wij zien niet voor niets een forse stijging in het aantal opdrachten. Om aan de voortdurende vraag te kunnen voldoen hebben we het team uitgebreid. Per medio juni is Robert Lengkeek bij ons in dienst getreden. Robert is afkomstig van Lengkeek Inspecties en heeft daar al de nodige ervaring opgebouwd in het inspectievak. Per 1 augustus wordt ons team verder versterkt met Rolf Luteyn. Rolf heeft jarenlang als zakelijk adviseur gewerkt en voor zijn huidige werkgever De Witte Boussen Assurantiën ook zelf risico inventarisaties uitgevoerd. Beide heren zijn een mooie aanwinst voor het bedrijf. Maar we zijn er nog niet. Door die forse toename van het werk kunnen wij eigenlijk nog meer mensen gebruiken. We zijn dan ook nog steeds op zoek naar een junior risicodeskundige, specifiek voor de regio Brabant. Kent u iemand die binnen het profiel past? Stuur de vacature gerust door!