Opleiding Risicodeskundige

Opleidingen 2018

Het afgelopen jaar heeft Burghgraef van Tiel & Partners 100 deelnemers van diverse verzekeraars en intermediairs in de training voor risicodeskundige gehad. Dit waren incompany trainingen. Om het jaar geeft Burghgraef van Tiel & Partners een opleiding, waar men zich individueel voor kan inschrijven. Zo ook in 2018. Op 30 januari starten wij weer met onze training die opleidt tot Risicodeskundige. Het is een tiendaagse training, bestaande uit 17 modules, vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters en intermediairs.
Tijdens de opleiding krijgt men inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden, zodat de risico’s in de praktijk herkend kunnen worden. De training wordt afgesloten met een examen. En het mooie is: er zijn nog enkele plaatsen over! Interesse? Download hier de flyer voor meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules of schrijf u direct in. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of telefonisch op 085-4899300. Wees er wel snel bij, want vol = vol.