Opleidingen

Opleidingen

Om het jaar geeft Burghgraef van Tiel & Partners een training die opleidt tot Risicodeskundige waar men zich individueel voor in kan schrijven. Voorwaarde is wel dat je werkzaam bent bij een opdrachtgever van BvT.

In september starten wij weer met onze opleiding Risicodeskundige. Het is een tiendaagse training, vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters en intermediairs. De training, die voor zowel Register-Risicodeskundigen (rr) als Register-Experts (re) door het NIVRE gewaardeerd wordt met 6 PE punten, bestaat uit 17 modules.

Tijdens de opleiding krijgt men inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden, zodat de risico’s in de praktijk herkend kunnen worden. De training wordt afgesloten met een examen. Er zijn gelukkig nog enkele plaatsen over! Interesse? Bekijk het volledige programma van de opleiding of download hier de Flyer uitgebreide training Risicodeskundige 2018_3e kwartaal voor meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules. Je mag je ook direct inschrijven. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of telefonisch op 085-4899300. Maar wees er wel snel bij, want vol = vol.