Training Risicodeskundige

Plekken over bij training Risicodeskundige

Half februari starten wij weer met een nieuwe training “Risicodeskundige”. Deze training bestaat uit 17 modules en is vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters en intermediairs. Tijdens de opleiding krijgt men inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden, zodat de risico’s in de praktijk herkend kunnen worden. De training, die door het NIVRE gewaardeerd wordt met 6 PE punten, wordt afgesloten met een examen. En het mooie is: er zijn nog enkele plaatsen over! Interesse? Bekijk het volledige programma van de opleiding of download hier de Flyer uitgebreide training Risicodeskundige 2019_1e kwartaal voor meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules. Je mag je ook direct inschrijven. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of telefonisch op 085-4899300. Maar wees er wel snel bij, want vol = echt vol.