Training Risicodeskundige Burghgraef Van Tiel & Partners Najaar 2019

Start nieuwe training Risicodeskundige najaar 2019

Eind september starten wij weer met een nieuwe training ‘Risicodeskundige’. Deze training bestaat uit 16 modules en is vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters, intermediairs en brandpreventisten die vanuit risicobenadering willen gaan denken. Tijdens de opleiding krijgt men inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden, zodat de risico’s in de praktijk herkend kunnen worden.

De training, die door het NIVRE gewaardeerd wordt met 6 PE punten, wordt gedurende tien dagen van 13.00 tot 19.00 uur gegeven op ons hoofdkantoor in Amsterdam. De opleiding wordt afgesloten met een examen. En het mooie is: er zijn nog enkele plaatsen over! Interesse? Bekijk het volledige programma van de opleiding of download hier de flyer voor meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules.

Je kan je tot 20 augustus inschrijven. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of telefonisch op 085-4899300. Maar wacht niet te lang, want vol = echt vol.