460step Tegen Kanker

460 km op de step voor het Kankerfonds

Ook dit jaar weer doet Burghgraef van Tiel & Partners aan sponsoring. Gedachtig medeoprichter Johan van Tiel en een goede vriendin die helaas – en ook nog eens veel te vroeg – zijn overleden aan de ziekte kanker, wordt het goede doel ook dit jaar weer het Kankerfonds. Geld doneren is één. Dat doen wij hoe dan ook. Maar daarnaast wil medeoprichter Jurjen Burghgraef – samen met een aantal bevriende ondernemers uit Friesland – méér doen dan alleen geld doneren. Hij heeft besloten om zich voor de volle 100% in te zetten voor dit mooie doel.

Hoe dan? Door met Pinksteren een fysieke inspanning te leveren en daar geld mee op te halen. Ja, als geboren en getogen Friezen gaan zij niet één keer, maar zelfs twee keer de Elfstedentocht steppen. De Stichting is in oprichting. Bedrijven, vrienden en familie hebben nu al gezamenlijk een bedrag van 10.000 euro toegezegd. Maar dat vinden wij nog niet genoeg. Er is nu eenmaal veel geld nodig voor onderzoek.

Helpt u ons bij de inzameling? Eind januari wordt de website van ‘460Step’ gelanceerd. Daarop krijgt u allen de gelegenheid een donatie te doen. The more, the better. Houd deze site en uw mailbox in de gaten, want we komen hier op terug!