Testdag Zonnepanelen

Grote testdag in voorbereiding

Wat is dit jaar omgevlogen. Het eerste jaar onder de vlag van Troostwijk. Wij hadden er hoge verwachtingen van. En ja hoor, die zijn allemaal uitgekomen. Ze zijn zelfs overtroffen. De samenwerking komt nu echt goed op gang. Om nog meer samen te kunnen optrekken zouden wij, Burghgraef van Tiel & Partners, een aantal Troostwijk-collega’s opleiden, zodat zij een deel van de werkzaamheden konden oppakken. En weet u wat nu zo mooi is? De quick scans worden nu niet meer door ons verricht, maar volledig door inspecteurs van Troostwijk uitgevoerd. Trots dat dit is opgepakt en dat we wel tien collega’s uit de Troostwijk-stal hebben kunnen trainen. We kunnen nu in dit segment zowel de inspecties uitvoeren als de waarderingen. Ook prijstechnisch interessant, want dit kunnen wij tegen een zeer concurrerend tarief!

Berekening bedrijfsschadebelangen

Naast het verzorgen van het technische deel op risk managementgebied kunnen wij nu, door de samenwerking met Troostwijk, ook de berekening van bedrijfsschadebelangen verzorgen. Allemaal positieve ontwikkelingen! En we zijn nog niet uitontwikkeld. Volgend jaar zullen we vast wel weer met wat nieuws op de proppen komen.

Grote testdag

Wat dacht u van het voornemen om een ‘grote testdag’ te organiseren in Q1 van 2020. Dit wordt een spectaculair event waarbij zonnepanelen die gemonteerd zijn op een dak dat is voorzien van kunststof dakbedekking en kunststof isolatiemateriaal, in brand zullen worden gestoken. Daarnaast staat er nog veel meer op stapel. Houd uw mailbox en deze site maar goed in de gaten!