Trainingen Risicodeskundige

Ook meedoen aan de training Risicodeskundige?

In het eerste kwartaal van 2020 starten wij weer met een nieuwe training ‘Risicodeskundige’. Deze training is vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters, intermediairs en brandpreventisten die vanuit risicobenadering willen denken. Tijdens de opleiding krijgen cursisten inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s binnen verschillende vakgebieden, zodat de risico’s in de praktijk herkend kunnen worden. De training, die door het NIVRE gewaardeerd wordt met 6 PE punten, wordt afgesloten met een examen. Voor deze training, die uit 16 modules bestaat, zijn er nog een paar plaatsen over! Interesse? Bekijk hier het volledige programma van de opleiding. Wilt u meer informatie over de opleiding en de opbouw van de modules? Dan kan u op de pagina Opleidingen de flyer downloaden. U mag u natuurlijk ook direct inschrijven. Dat kan via trainingen@risicoinspecties.nl of bel ons op 085-4899300. Maar wees er wel snel bij. Inschrijven kan namelijk tot 25 januari.