Certificaat VOL VCA

Alle inspecteurs VOL-VCA gecertificeerd

Wist u dat alle inspecteurs van Burghgraef van Tiel & Partners beschikken over een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA)? Daarmee beschikken al onze inspecteurs aantoonbaar over basiskennis met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu en weten zij hoe zij deze kennis kunnen toepassen. Zo vergroten zij zowel hun eigen veiligheid als die van de mensen aan wie zij leiding geven. Onze inspecteurs kennen de wet- en regelgeving, kunnen gevaarlijke situaties en handelingen herkennen en weten bovendien hoe zij gevaarlijke situaties en handelingen kunnen voorkomen.

Met een dergelijk diploma op zak zijn zij ook een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers, management en medewerkers. Zij weten niet alleen wat veilig gedrag is, maar ook hoe zij veilig gedrag kunnen stimuleren. Zij zijn daarnaast op de hoogte van de richtlijnen met betrekking tot het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Een veilig gevoel. Nietwaar?