Step460

Gekkenwerk

Op de kop af zes jaar geleden overleed Jurjens zakenpartner, mede-oprichter en mede-naamgever van Burghgraef van Tiel & Partners, Johan van Tiel. Hij kon de strijd tegen kanker niet winnen. Reden voor Jurjen om de kankerstichting jaarlijks financieel te steunen. Dit jaar besloot hij zich op een bijzondere manier in te zetten voor de kankerstichting. Hij zou samen met vijf vrienden een bizarre uitdaging aangaan: zij zouden twee keer achter elkaar de Elfstedentocht op de step afleggen. Niet eens op een elektrische step, maar geheel op eigen kracht. Zelfs de zes deelnemers aan deze 460 kilometer lange steptocht vinden het eigenlijk gekkenwerk. En ook al lijkt corona roet in het eten te gooien, toch gaan ze door met dit plan. Een jaar later dan gepland, namelijk in het Pinksterweekend van 2021 zullen zij twee keer de Elfstedentocht op de step afleggen voor twee goede doelen: het KWF en de Hartstichting. Zij geven alles. U ook? Want doneren voor het goede doel kan nu al! Ga naar www.step460.nl, lees de motivatie en doneer!