Step460 Burghgraef Van Tiel & Partners

In 2021 460 kilometer op de step voor het Kankerfonds

Net als vorig jaar wordt het goede doel dit jaar weer het Kankerfonds. Mede-oprichter Johan van Tiel en een goede vriendin zijn immers overleden aan de ziekte kanker en dit is het minste wat wij kunnen doen. Natuurlijk doneren we geld. Maar daarnaast wil Jurjen Burghgraef, net zoals hij dit jaar al van plan was, samen met een aantal bevriende ondernemers uit Friesland niet één, maar twee keer de Elfstedentocht steppen. Door corona kon dit evenement in 2020 geen doorgang vinden. Maar komend jaar gaat hij met Pinksteren wel die 460 kilometer op de step afleggen en we hopen daar geld mee op te halen. Helpt u ons bij de inzameling voor het KWF én de Hartstichting? Ga naar www.step460.nl, lees de motivatie en doneer!