Training Risicoinspecties Januari = Vol September = Plek

Opleiding Risicoinspecties januari is vol

De opleiding voor Risicodeskundige die in januari start is vol. Voor de training die in het derde kwartaal van 2021 start is er daarentegen nog wel ruimte voor wat extra deelnemers. De training is vooral geschikt voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters, intermediairs en brandpreventisten die vanuit risicobenadering willen denken.

Door middel van deze training worden de diverse bedrijfsmatige risico’s binnen de vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen. Bij de training wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties. Door het NIVRE wordt de training gewaardeerd met 6 PE-punten, zowel voor de afdeling rr alsook voor de afdeling re en door de NVVK wordt de training gewaardeerd met 50 PE-punten.

Nog wel plek in september

In 10 dagen wordt de gehele training doorlopen, veelal vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats. Meer weten over de opleiding die in januari en in september van start gaat? Neem alvast een kijkje. En natuurlijk kan je je nu al aanmelden voor de opleiding die in september start.