skip to Main Content

Unieke uitgebreide bedrijfsschadetraining

Op 17 maart starten de bedrijfsschade-experts/registeraccountants van Troostwijk Expertises met een uitgebreide training: Bedrijfsschade. Door het onderwerp vanuit het perspectief van verschillende vakgebieden te behandelen, verzorgen onze vakspecialisten een uitgebreide en brede training die uniek is in zijn soort. Zowel het managen van bedrijfsschade t.o.v. de continuïteit van een onderneming als het op de juiste manier berekenen van het bedrijfsschadebelang zullen o.a. bij de training aan bod komen. Tevens zullen er tijdens de training casussen worden behandeld die de deelnemers zelf inbrengen.

Na het volgen van deze training beschikt u over relevante kennis om uzelf goed te wapenen tegen een potentiële bedrijfsschade en beschikt u over voldoende middelen en benodigde methodiek om na te gaan of uw bedrijfsschadebelangen correct zijn opgenomen in uw verzekeringspolis. Dit is van groot belang, want het komt helaas veel te vaak voor dat de bedrijfsschadebelangen te laag worden ingeschat waardoor ondernemers o.a. veel te weinig krijgen uitgekeerd na een schade. Wij zien helaas al te vaak de vervelende gevolgen van dit soort verzekeringsmanco’s, wanneer onze contra-experts schades afhandelen in het belang van de gedupeerden en daarmee ook verzekeraars die te weinig premie ontvangen.

Wij hopen u voor deze unieke en praktische training te mogen verwelkomen op onze trainingslocatie in het Van der Valk hotel te Vianen. De training zal een hele dag duren.

Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in!

  • Eerste training: 17 maart a.s. van 10:00 tot 16:00
  • Locatie: Van der Valk, Vianen
  • Aantal deelnemers min. 10 en max. 20.
  • Kosten: € 750,- (exclusief BTW en inclusief locatiekosten)

Inschrijven kan via trainingen@risicoinspecties.nl of via telefoon 085 4899300.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 uur tot 17.00 uur, via telefoonnummer 085-48 99 300.

Over Troostwijk en Burghgraef van Tiel & Partners

Met de overname van Burghgraef van Tiel & Partners door Troostwijk in 2018 is een unieke synergie van kennis en expertise tot stand gekomen. Hierdoor hebben wij een brede dienstverlening kunnen verwezenlijken die uniek is binnen onze markt. Door te investeren in nieuwe technologie en die waar mogelijk te implementeren, werken wij elke dag aan het verder optimaliseren van onze dienstverlening. Wij zijn trots op deze bijzondere en prettige samenwerking tussen twee marktleiders en de hoge kwaliteit van specialistische dienstverlening die wij samen kunnen bieden. Met ons gezamenlijk doel om mensen te informeren en op preventie- en managementgebied alle benodigde middelen te bieden om alles goed te kunnen regelen, werken wij elke dag aan het voorkomen van grootschalige schades en financiële problemen. Wij helpen mensen en dat voelt goed!

Back To Top
×Close search
Zoeken