Beschrijving:

De belangrijkste bedrijfsprocessen, die vallen onder de doelgroep horeca, worden doorgenomen. Bij de behandeling van de bedrijfsprocessen staan de schadekans en de bijbehorende omvang centraal.

Inhoudsopgave naslagwerk:

1. horeca;
2. bedrijfsvormen in de horecasector;
3. risicofactoren en preventie;
4. wet- en regelgeving;
5. checklist.

Doelgroep:

– acceptanten
– intermediair
– risicodeskundigen

Totale duur:

1 dagdeel.

U leert:

Risico’s herkennen en beoordelen met betrekking tot deze doelgroep, op het gebied van de verzekerbare onderdelen “Brand” en “Uitgebreide gevaren”.

U ontvangt:

1x syllabus.
1x hand-out.

Kosten:

€ 395,- per deelnemer (exclusief locatiekosten en BTW).

De training wordt gegeven bij voldoende inschrijvingen (minimaal 6).
Incompany behoort tot de mogelijkheden (maximaal 12 personen).
Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons kantoor via tel. 08 54 89 93 00 of via ons e-mailadres: trainingen@risicoinspecties.nl