skip to Main Content

Ons vakgebied

In de afgelopen 17 jaar heeft Burghgraef van Tiel in zijn vakgebied diverse opleidingen risicodeskundige verzorgd. Hierbij worden vooral zaken naar voren gehaald, die niet door de wetgeving worden herkend of benoemd. Ons doel is om de risicofactoren zoveel mogelijk te elimineren waardoor de continuïteit van uw bedrijf wordt verhoogd.

De wetgeving is primair geschreven ter voorkoming van slachtoffers (vluchtveiligheid). De oorzaak of het ontstaan van brand staat hier vrijwel niet in beschreven. Dit kan resulteren dat een pand volledig voldoet aan hetgeen gesteld is in het bouwbesluit en toch volledig afbrandt.

Het voorkomen van een calamiteit is dan ook van essentieel belang binnen de bedrijfsvoering. Wij zijn gespecialiseerd om de pijnpunten zichtbaar te maken en deze op de juiste wijze te voorkomen. Wij besteden in onze opleidingen dan ook veel aandacht aan het uitsluiten van deze risicofactoren die tot schade kunnen leiden. Ook besteden wij aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op technisch vlak ter voorkoming van schades

Inhoud van de opleiding

Tijdens de opleiding worden de diverse bedrijfsmatige risico’s binnen de verschillende vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen. Bij de opleiding wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties, waardoor u de risico’s goed leert te herkennen. Door het NIVRE wordt de opleiding gewaardeerd met 6 PE-punten, zowel voor de afdeling rr alsook voor de afdeling re en door de NVVK wordt de opleiding gewaardeerd met 50 PE-punten.

In 10 dagen wordt de gehele opleiding doorlopen, veelal vanaf 10:00 uur tot 17.00 uur. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats.

De opleiding is opgedeeld in 17 modules. De modules zijn uitgeschreven en kunnen als naslagwerk worden gebruikt. Alle modules worden verwerkt in een syllabus die wij in hardcopy verstrekken aan iedereen die bij ons een training volgt. Deze naslagwerken zijn uitsluitend bestemd voor gebruik binnen uw organisatie. Aan het einde van de opleiding volgt een examen. De kosten van dit examen zijn in de prijs verwerkt. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een getuigschrift.

Modules kunnen ook afzonderlijk worden gevolgd. Ook behoren incompany opleidingen tot de mogelijkheden. Klik op onderstaande button voor een overzicht met al onze opleidingsmodules.

Investering

De kosten voor de opleiding bedragen, op basis van de opgenomen modules, € 6.500,- exclusief BTW per deelnemer.

Reacties

Enkele reacties van de cursisten

Bedankt voor de leuke manier van training geven en de medecursisten bedankt voor de fijne contacten.

Vond het altijd leuk en gezellig maar uiteraard vooral leerzaam, alle bijeenkomsten. Je weet het vooral ook aangenaam en praktisch te brengen, Jurjen. Bedankt!

Bedankt voor een leerzame, leuke, gezellige en bijzondere tijd. Zie jullie graag nog eens terug, waar dan ook!

bedankt voor een inspirerende cursus en medecursisten dank voor het prettige samenzijn en ieders inbreng!

Nogmaals bedankt voor de interessante en leerzame cursus. Door jouw enthousiasme en boeiende verhalen gaan de diverse modules leven en blijft de informatie beter hangen.

Bij deze wil ik Jurjen nogmaals danken voor de cursus. Top geregeld allemaal!

Het was een heel erg leuke, moeilijke en leerzame opleiding voor mij. Jij bedankt voor je kundige -en plezierige manier van lesgeven! De combi van theorie en praktijk was heel erg fijn.

Back To Top
×Close search
Zoeken