skip to Main Content

Afval- en recyclingbedrijven

Brand, het is voor iedere ondernemer één van de grootste angsten. Ongewenste, brandgevaarlijke materialen in het afval, zijn de grootste oorzaak van afvalbranden.

Detailhandel

De detailhandel levert fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument. Al vele jaren is Burghgraef van Tiel een vertrouwde en strategische partner voor de detailhandel in Nederland.

Onderwijs

Burghgraef van Tiel heeft een brede expertise wat betreft het vaststellen van risicofactoren voor onderwijsgebouwen. Onze experts weten waar zij het over hebben en kennen de procedures en uitgangspunten van de lokale overheid en andere belanghebbenden.

Grafimedia

Burghgraef van Tiel beschikt over ruime ervaring binnen de sector grafimedia. Door klanten worden wij regelmatig als sparringpartner gevraagd om hen te ondersteunen in het beantwoorden van diverse risicovraagstukken.

Horeca en leisure

Burghgraef van Tiel heeft veel ervaring met het in kaart brengen van de risicofactoren in de horeca en leisure sector. Onze experts weten waar zij het over hebben en kennen de procedures en uitgangspunten van de centrale- en lokale overheid.

Agrarische sector

Burghgraef van Tiel is vanaf de oprichting actief in het voorkomen van branden in deze specifieke sector. Met name in deze branche is het voorkomen van een brand essentieel, want een brand in een stal heeft vrijwel altijd direct tot gevolg dat er dieren omkomen door de rookgassen of het vuur.

Verzekeringsbranche

Al jarenlang is Burghgraef van Tiel een vertrouwde en strategische partner voor verzekeraars, intermediair en volmachten. Dagelijks voeren wij risico-inspecties uit en geven wij preventieadviezen.

Industrie en energie

De industrie- en energiesector is voor Burghgraef van Tiel heel bekend terrein. Van een procesinstallatie tot aan een energiecentrale of een chemische fabriek, onze risicodeskundigen zijn er geweest.

Back To Top
×Close search
Zoeken