skip to Main Content

Kom werken bij Burghgraef van Tiel

Een stabiel bedrijf als Burghgraef van Tiel weet dat je het maximale uit je organisatie haalt door medewerkers de ruimte te geven. Zo zien wij de meest vindingrijke oplossingen ontstaan! Dat is dan ook het kenmerk van onze medewerkers: continu op zoek naar verbetering, zowel in zichzelf als in de dienstverlening naar onze klanten.

Carrière

Bij Burghgraef van Tiel willen we mensen laten groeien en méér uit zichzelf laten halen. De eigen grenzen verleggen, maar ook die van Burghgraef van Tiel. Als afgestudeerde hbo-er of wo-er met een bedrijfskundige of (werktuig-)bouwkundige achtergrond kunnen we je intern volledig opleiden tot volwaardig risicodeskundige, met een eigen specialisme. Want alle kennis en kunde hebben wij zelf in huis!

Dit geldt ook voor ons ondersteunende team. Zij hebben hun eigen expertise en vakkennis, waarmee onze risicodeskundige hun werk nog beter kunnen doen. Voor veelzijdige, ondersteunende functies waarin wij eigen inbreng en vernieuwende ideeën aanmoedigen, kun je ook bij Burghgraef van Tiel terecht.

Wees gemotiveerd, groei sneller

Iedereen groeit op zijn eigen manier en in een eigen tempo. Maar je groeit natuurlijk het snelst als je gemotiveerd bent. Graag zien wij dan ook dat onze mensen, uiteraard binnen de mogelijkheden, hun eigen carrièrepad kiezen. Daarbij hoort ook eigen verantwoordelijkheid, want uiteindelijk heb je zelf de meeste invloed op je eigen loopbaan en succes.

Burghgraef van Tiel en Troostwijk Groep ondersteunen je door zoveel mogelijk ruimte en middelen beschikbaar te stellen om persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken.

Onze vacatures

Back To Top
×Close search
Zoeken