Brede ervaring en kennis

Burghgraef van Tiel & Partners heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken in vrijwel alle bedrijfstakken (van agrarische risico’s tot aan ziekenhuizen). Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tot de vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars en de rapportages worden geaccepteerd door de grootste her-verzekeraars ter wereld.

Eén loket

Daarnaast hebben wij in de loop van de jaren een betrouwbaar netwerk aan professionele partners om ons heen verzameld. Hiermee vormen wij één loket voor alle vragen en diensten op het gebied van risicoadvies en preventie. Niet alleen voor verzekeraars, assurantiemakelaars en assurantieadviseurs, maar ook voor bedrijven.

Opleiden risicodeskundigen

Hiernaast hebben wij als doel om nieuwe risicodeskundigen op te leiden en op de markt te brengen. Er is een grote vraag naar risicodeskundigen, terwijl het vak grotendeels in de praktijk moet worden geleerd. Daarom bieden wij training on the job, seminars en workshops voor risicodeskundigen. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen voor underwriters en intermediairs.

Achtergrond en geschiedenis

Burghgraef van Tiel & Partners is in 2004 opgericht door Johan van Tiel en Jurjen Burghgraef. Johan was de initiatiefnemer en was tot 2004 schade-expert, waarbij hij was gespecialiseerd in het achterhalen van de oorzaken van schade. Deze oorzaken stonden vervolgens weer centraal in het preventie advies naar soortgelijke bedrijven, het “leergeld” kon zo worden omgezet in schadereductie. Helaas is hij in 2014 overleden. Jurjen heeft het bedrijf vervolgens zelfstandig voortgezet.

Gebundelde krachten met Troostwijk Groep

Om de constante groei te kunnen ondersteunen is Burghgraef van Tiel & Partners in oktober 2018 een samenwerking aangegaan met Troostwijk Groep, die inmiddels een meerderheidsbelang in Burghgraef van Tiel & Partners heeft. Voor opdrachtgevers is er weinig veranderd. Burghgraef van Tiel & Partners functioneert binnen Troostwijk onder haar eigen naam als zelfstandige unit. Voordeel is wel dat Burghgraef van Tiel & Partners en Troostwijk Groep vanaf dat moment gezamenlijk diensten kunnen aanbieden volgens het one-stop-shop-principe. Opdrachtgevers kunnen nu bij één partij een opdracht neerleggen voor zowel verzekeringstaxaties, bedrijfseconomische taxaties, kunsttaxaties, contra-expertises, risico-inspecties, preventieadviezen als vastgoedadviezen. Via deze link kunt u het volledige persbericht lezen.