Brede ervaring en kennis

Burghgraef van Tiel & Partners heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken in vrijwel alle bedrijfstakken (van agrarische risico’s tot aan ziekenhuizen). Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tot de vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars en de rapportages worden geaccepteerd door de grootste her-verzekeraars ter wereld.

Eén loket

Daarnaast hebben wij in de loop van de jaren een betrouwbaar netwerk aan professionele partners om ons heen verzameld. Hiermee vormen wij één loket voor alle vragen en diensten op het gebied van risicoadvies en preventie. Niet alleen voor verzekeraars, assurantiemakelaars en assurantieadviseurs, maar ook voor bedrijven.

Opleiden risicodeskundigen

Hiernaast hebben wij als doel om nieuwe risicodeskundigen op te leiden en op de markt te brengen. Er is een grote vraag naar risicodeskundigen, terwijl het vak grotendeels in de praktijk moet worden geleerd. Daarom bieden wij training on the job, seminars en workshops voor risicodeskundigen. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen voor underwriters en intermediairs.

Achtergrond en geschiedenis

Burghgraef van Tiel & Partners is in 2004 opgericht door Johan van Tiel en Jurjen Burghgraef. Johan was de initiatiefnemer en was tot 2004 schade-expert, waarbij hij was gespecialiseerd in het achterhalen van de oorzaken van schade. Deze oorzaken stonden vervolgens weer centraal in het preventie advies naar soortgelijke bedrijven, het “leergeld” kon zo worden omgezet in schadereductie. Helaas is hij in 2014 overleden. Jurjen heeft het bedrijf vervolgens zelfstandig voortgezet.