skip to Main Content

Over opleidingen

Burghgraef van Tiel heeft zich tot doel gesteld om nieuwe risicodeskundigen op te leiden en op de markt te brengen. Er is namelijk een grote vraag naar risicodeskundigen, terwijl het vak grotendeels in de praktijk moet worden geleerd.

Tijdens onze uitgebreide opleiding krijgt een deelnemer inzicht in diverse bedrijfsmatige risico’s. Dit gebeurt binnen verschillende vakgebieden, zodat deze risico’s in de praktijk herkend kunnen worden. De opleiding wordt altijd afgesloten met een examen. Deze wordt door het NIVRE met 6 PE punten, en door het NVVK met 50 PE punten gewaardeerd. Naast de uitgebreide opleiding risicodeskundige, die bestaat uit 17 modules, kunnen de modules ook afzonderlijk worden gevolgd.

Training on the job en workshops behoren ook tot de mogelijkheden, deze worden gegeven door ervaren risicodeskundigen. Daarnaast verzorgt Burghgraef van Tiel regelmatig seminars en webinars voor risicodeskundigen en geïnteresseerden.

Onze incompany opleidingen zijn maatwerk. Deze zijn volledig op uw wensen afgestemd en worden onder andere aan underwriters, intermediairs en het bedrijfsleven gegeven.

Wilt u meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken