Nieuwsbrief juni 2016

Eind juni verscheen onze nieuwsbrief. Daarin konden we melden dat één van onze eerder gemelde plannen inmiddels is verwezenlijkt, namelijk het realiseren van onze nieuwe website. Daarnaast werkten we door aan onze zichtbaarheid. Zo waren we op zaterdag 2 juli 2016 om 16.30 uur te gast in het RTL4-programma Da’s Goed Geregeld. Ook besteedden we in onze nieuwsbrief aandacht aan het ontstaan van brand in (dak)ventilatoren. Volgens onze cijfers is het aantal branden dat ontstaan is door (dak)ventilatoren de laatste jaren toegenomen. Recent voorbeeld is de grote brand die onlangs woedde in Genemuiden. Maar wist u bijvoorbeeld dat ledverlichting ook brandrisico’s met zich meebrengt? Wij hebben ons preventieadvies voor u op een rijtje gezet. Ten slotte kon u lezen over het opleidingsprogramma dat Burghgraef van Tiel & Partners dit jaar aanbiedt. Maar liefst 60 cursisten namen deel aan het examen van de opleiding tot Risico Deskundige!

Nieuwsbrief januari Burghgraef van Tiel & Partners

Nieuwsbrief januari 2016

De nieuwsbrief van januari stond onder meer in het teken van de toekomst van Burghgraef van Tiel & Partners. Na het overlijden van Johan in mei 2014 is besloten op eigen kracht verder te gaan onder dezelfde naam en met de bekende gezichten. Tevens kon u in onze nieuwsbrief lezen dat we al 10 jaar met succes trainingen verzorgen om nieuwe mensen op te leiden. Eind februari startten we met de training Risicodeskundige. Het laatste onderwerp dat we behandelden was het verhoogde brandrisico van wasdrogers.

Nieuwsbrief december 2015 Burghgraef van Tiel & Partners

Nieuwsbrief december 2015

Het jaar liep alweer ten einde, waardoor het tijd was voor de laatste nieuwsbrief van 2015. In deze nieuwsbrief behandelden we de casus: Brand in bakwand. Dit naar aanleiding van een brand in een bakwand met gasgestookte frituurbakken, waarvoor wij benaderd werden. Volgend jaar starten wij met een training Risicodeskundige die exclusief toegankelijk is voor medewerkers van opdrachtgevers. Voor de trainingen is een beperkt aan plaatsen beschikbaar, meer informatie hierover vindt u in onze nieuwsbrief. Meld u zich op tijd aan! Het laatste onderwerp van de nieuwsbrief ging over het Ronald McDonals Huis. Omdat wij deze instantie een warm hart toedragen hebben wij besloten vriend te worden van het Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam

Nieuwsbrief Burghgraef van Tiel & Partners

Nieuwsbrief december 2014

Voor ons is 2014 een speciaal jaar, omdat we maar liefst 10 jaar bestaan! We vonden dat het tijd werd voor een terugblik op dit decennium. Bij de start in 2004 werden drie doelen geformuleerd: plezier in samenwerken, jonge mensen opleiden en zakelijk succes. In de nieuwsbrief van december kunt u meer lezen over de realisatie van deze doelen in de afgelopen tien jaar. U leest bijvoorbeeld over de collegiale begeleiding die we nieuwe medewerkers geven, maar ook over de vakopleiding voor risico-inspecteurs die wij aanbieden. Tevens behandelden we een casus in onze nieuwsbrief: Certificeringsregeling Brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Daarnaast blikten we terug op ons zakelijk succes. Mede dankzij Johan wisten we de drie gestelde doelen te bereiken. Die doelen zullen voor altijd een voortdurende bron van inspiratie blijven. Als laatste richtten wij een dankwoord aan u, naar aanleiding van het medeleven dat u heeft getoond na het overlijden van Johan

Nieuwsbrief maart 2014 Burghgraef van Tiel & Partners

Nieuwsbrief maart 2014

In onze nieuwsbrief van maart 2014 kon u lezen dat onze risicodeskundige Andre van Strien –  die in 2013 de Cobra Young Professional Award won voor het uitblinken in kennis – ons heeft verlaten. Per 1 april 2014 is hij aan de slag gegaan bij AIG Europe Limited, Netherlands. Wij zijn trots op Andre en wensen hem een prettige samenwerking toe met AIG. Zeer blij zijn wij om te mogen melden dat we ook nieuwe medewerkers in dienst hebben genomen. David Bloem en Dennis Boogaard volgen inmiddels de opleiding tot risicodeskundige bij Burghgraef van Tiel & Partners. Met deze twee nieuwe aanwinsten vergroten wij onze inspectiecapaciteit en kunnen wij u nog beter van dienst zijn!