skip to Main Content

Over Burghgraef van Tiel

Burghgraef van Tiel is in 2004 opgericht door Johan van Tiel en Jurjen Burghgraef. Johan was de initiatiefnemer en was tot 2004 schade-expert, waarbij hij gespecialiseerd was in het achterhalen van de oorzaken van schade. Deze oorzaken stonden vervolgens weer centraal in het preventieadvies dat kon worden opgesteld voor soortgelijke bedrijven. Het “leergeld” kon zo worden omgezet in schadereductie.

Burghgraef van Tiel heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken en risico’s in vrijwel alle bedrijfstakken van de non-profit sector en semioverheid tot aan het MKB, ziekenhuizen en agrarische- en beursgenoteerde ondernemingen. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tot de vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars. Tevens, worden de rapportages van Burghgraef en van Tiel geaccepteerd door de grootste herverzekeraars ter wereld.

In de loop van de jaren hebben wij een betrouwbaar netwerk aan professionele partners om ons heen verzameld. Hiermee vormen wij één loket voor alle vragen en diensten op het gebied van risicoadvies en preventie. Niet alleen voor verzekeraars, assurantiemakelaars en assurantieadviseurs, maar ook voor bedrijven.

Wij hebben ons als doel gesteld om nieuwe risicodeskundigen op te leiden. Er is een grote vraag naar risicodeskundigen, terwijl het vak grotendeels in de praktijk moet worden geleerd. Daarom bieden wij training ‘on the job’, seminars en workshops voor risicodeskundigen. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen voor underwriters en intermediairs.

Wij staan voor u klaar, als u ons nodig heeft! Maak een afspraak voor een (vrijblijvend) oriënterend gesprek via 085-489 93 00 of mail ons info@risicoinspecties.nl

Burghgraef van Tiel & Partners B.V.
Algemene Voorwaarden     –  klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Kamer van Koophandel      –  Handelregister Veluwe en Twente nr. 30298628
BTW-identificatienummer  –  NL8139.81.700.B01

 ISAE 3402 Type II gecertificeerd

Onderdeel Troostwijk Groep

Troostwijk Groep

Om de constante groei te kunnen ondersteunen is Burghgraef van Tiel in oktober 2018 een samenwerking aangegaan met Troostwijk Groep, die inmiddels een meerderheidsbelang in Burghgraef van Tiel heeft. Voor opdrachtgevers is er weinig veranderd.

Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië, en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. Onze klanten zijn particulieren, musea , bedrijven en overheden.

Sinds mei 2017 maakt Troostwijk onderdeel uit van de Spaanse Tinsa Group. Tinsa is één van de grootste taxatiebureaus ter wereld met een sterke vertegenwoordiging in Europa en Latijns-Amerika. De taxaties worden zowel voor diverse bedrijfseconomische doeleinden als ook voor verzekeringsdoeleinden uitgevoerd.

Tinsa is expert in het taxeren van allerlei soorten materiële activa en ontwikkelt daarnaast software om instellingen, bedrijven en professionals in staat te stellen hun eigen taxaties van onroerend goed uit te voeren. De digitale oplossingen worden wereldwijd door meer dan 75.000 gebruikers gebruikt. Meer dan drie miljoen waarderingen worden jaarlijks uitgevoerd met deze technologie.

Tinsa is werkzaam in meer dan 25 landen en heeft eigen vestigingen in Europa, Latijns-Amerika en Afrika.

Maatschappelijk verantwoord

Waarom CSR

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij betrokkenheid tonen. Daarom handelen we altijd vanuit de Corporate Social Responsibility (CSR). CSR is een belangrijk strategisch speerpunt van Burghgraef van Tiel en de Troostwijk Groep en is door onze hele organisatie verweven. CSR gaat over onze commitment op het gebied van duurzame ontwikkelingen en over onze betrokkenheid bij de samenleving, waarin we wonen en werken.

Samenwerken

We zijn continu in gesprek met onze stakeholders om te monitoren hoe zij onze dienstverlening ervaren. Daarbij proberen wij onze dienstverlening, waar mogelijk, af te stemmen op hun wensen. Dat zorgt uiteraard voor dilemma’s, want niet alle stakeholders hebben dezelfde belangen. De oplossing is wat ons betreft om een constructieve dialoog gaande te houden en waar mogelijk samenwerking te stimuleren.

Maatschappelijke vraagstukken

De complexe maatschappelijke vraagstukken waar wij als samenleving mee te maken hebben, vragen om de collectieve inzet van de burger, de overheid en het bedrijfsleven. Burghgraef van Tiel en de Troostwijk Groep, zijn actief onderdeel van de maatschappij en leveren waar mogelijk een bijdrage aan verbetering en vooruitgang.

Zo is onze expertise en het veelzijdige karakter van onze dienstverlening, zeer geschikt om in te zetten voor het bereiken van een transparantere, duurzamere samenleving.

Cultuur

Cultuur verruimt onze blik op de samenleving. In de hedendaagse multiculturele samenleving tonen Burghgraef van Tiel en de Troostwijk Groep hun betrokkenheid, door verschillende culturele initiatieven te sponsoren.

Burghgraef van Tiel sponsort jaarlijkst het KWF en de hartstichting via Step460. Troostwijk Groep is onlangs sponsor geworden van de Tête-à-tête stoel van Nautra Artis Magistra. Met deze adoptie, verbindt Troostwijk Groep zich aan Artis en draagt Troostwijk Groep bij aan het voortbestaan van Artis als instituut, zodat mensen er ook in de toekomst geïnspireerd en verwonderd kunnen raken, en meer kunnen leren over de natuur en zichzelf.

Naast directe sponsoring, zoeken wij ook naar mogelijkheden om onze diensten in te zetten voor cultureel- en maatschappelijk betrokken organisaties. Troostwijk Groep is bijvoorbeeld een officiële sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarnaast biedt Troostwijk Groep haar taxatiediensten, die benodigd zijn voor het verzekeren van de opstallen en inventarissen van de Ronald McDonald huizen, ook met een korting aan.

Back To Top
×Close search
Zoeken