skip to Main Content

Over Burghgraef van Tiel

Burghgraef van Tiel is in 2004 opgericht door Johan van Tiel en Jurjen Burghgraef. Johan was de initiatiefnemer en was tot 2004 schade-expert, waarbij hij gespecialiseerd was in het achterhalen van de oorzaken van schade. Deze oorzaken stonden vervolgens weer centraal in het preventieadvies dat kon worden opgesteld voor soortgelijke bedrijven. Het “leergeld” kon zo worden omgezet in schadereductie.

Burghgraef van Tiel heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken en risico’s in vrijwel alle bedrijfstakken van de non-profit sector en semioverheid tot aan het MKB, ziekenhuizen en agrarische- en beursgenoteerde ondernemingen. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tot de vaste opdrachtgevers behoren meer dan 40 verzekeraars. Tevens, worden de rapportages van Burghgraef en van Tiel geaccepteerd door de grootste herverzekeraars ter wereld.

In de loop van de jaren hebben wij een betrouwbaar netwerk aan professionele partners om ons heen verzameld. Hiermee vormen wij één loket voor alle vragen en diensten op het gebied van risicoadvies en preventie. Niet alleen voor verzekeraars, assurantiemakelaars en assurantieadviseurs, maar ook voor bedrijven.

Wij hebben ons als doel gesteld om nieuwe risicodeskundigen op te leiden. Er is een grote vraag naar risicodeskundigen, terwijl het vak grotendeels in de praktijk moet worden geleerd. Daarom bieden wij training ‘on the job’, seminars en workshops voor risicodeskundigen. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen voor underwriters en intermediairs.

Burghgraef van Tiel & Partners B.V.
Algemene Voorwaarden     –  klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Kamer van Koophandel      –  Handelregister Veluwe en Twente nr. 30298628
BTW-identificatienummer  –  NL8139.81.700.B01

 ISAE 3402 Type II gecertificeerd

Onderdeel Troostwijk Groep

Burghgraef van Tiel is onderdeel van Troostwijk Groep. Troostwijk bestaat sinds 1930 en is marktleider in Nederland, België en Italië. De dienstverlening bestaat uit risicobeoordelingenwaarderingenschaderegelingen, opleidingen en research. Dit is uniek in de wereld waarin wij actief zijn. Troostwijk is een data-gedreven organisatie. Een mooi voorbeeld hiervan is het SAAS-platform waarmee waarde-, risico- en schadedata realtime verzameld en gemonitord kan worden.

Troostwijk is actief in alle branches en sectoren. Wij werken voor de overheid, semi-overheid en ngo’s. Voor de kleine zelfstandige ondernemer, middelgrote en grote ondernemingen. Vanuit de International Desk in Antwerpen leveren wij wereldwijde maatwerk oplossingen aan corporate clients. Sinds 2017 maakt Troostwijk onderdeel uit van de Tinsa Groep.

Het zekere voor het onzekere

Iedereen in staat stellen om met een zeker gevoel te ondernemen, dat is ons gezamenlijke doel. Het doel van 300 gedreven professionals in binnen- en buitenland. Extra zekerheid bieden wij sinds 2002 ook in de vorm van kwartaal- en jaarindexen. Deze indexen zijn inmiddels een begrip in de markt. Kortom, we doen er alles aan om onze klanten het zekere voor het onzekere te bieden.

Back To Top
×Close search
Zoeken