skip to Main Content

Burghgraef van Tiel ISAE 3402 gecertificeerd

Op 18 maart 2021 heeft Burghgraef & Van Tiel B.V. (onderdeel van de Troostwijk Groep) uit handen van Conclude Accountants de ISAE 3402 Type II verklaring ontvangen, de Internationale Assurance Standaard voor Service Organisaties.

Het ISAE 3402 Type II rapport geeft opdrachtgevers van Troostwijk nauwkeurig inzicht in de opzet, bestaan en effectieve werking van relevante bedrijfsprocessen en beheersmaatregelen. De verklaring is van toepassing op Troostwijk Taxaties B.V., Apresa B.V. en Burghgraef & Van Tiel B.V. In Nederland is Troostwijk het eerste full service-taxatie- en inspectiebureau dat over een ISAE 3402 Type II verklaring beschikt.

Wiebe Westerhof, Directeur van Troostwijk: “Nadat wij eerder al het Type I verklaring hebben verkregen, zijn we zeer content om de ISAE 3402 Type II rapportage te kunnen verstrekken aan onze opdrachtgevers. We laten met deze verklaring zien dat de kwaliteit van onze dienstverlening en onze informatiebeveiliging uitstekend op orde zijn. Voor bedrijven en particulieren is Troostwijk de partner waar zij zorgeloos hun taxaties en risico-inspecties kunnen uitbesteden.”

Koen van der Aa, Associate Manager Conclude Accountants: “Troostwijk heeft een solide intern control framework geïmplementeerd en gedurende de ISAE 3402 Type II audit laten zien ‘in control’ te zijn over haar processen en procedures. Veel van deze processen zijn verankerd in de professionele applicatie die inhouse is ontwikkeld ter ondersteuning van de primaire processen. We zijn onder de indruk van de zienswijze op risicobeheersing van Troostwijk richting opdrachtgevers. Door deze scherpe visie, maar ook door de inzet van alle betrokken medewerkers, heeft Troostwijk met groot succes de verklaring weten te behalen.”

Klik hier voor het persbericht.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken