skip to Main Content

Uitzending RTV oost – Over stalbranden

Uitzending RTV oost 16 april 2021 over stalbranden. Met name in de agrarische sector is het voorkomen van een brand essentieel, want een brand in een stal heeft vrijwel altijd direct tot gevolg dat er dieren omkomen door de rookgassen of het vuur.

Burghgraef van Tiel is sinds kort betrokken bij het actieplan brandveiligheid veestallen en zijn ook door de onderzoeksraad van veiligheid benaderd om onze mening te geven over deze sector.

De rapportage is recentelijk gepubliceerd waarbij de belangrijkste boodschap is, als je het aantal branden wilt verminderen zullen de ontstekingsbronnen moeten worden beperkt. Daarnaast zal er meer onderzoek moeten worden gedaan naar de oorzaak van een brand.

Om de constante groei te kunnen ondersteunen is Burghgraef van Tiel in 2018 onderdeel geworden van de Troostwijk Groep. Troostwijk Groep werkt nauw samen met Het Nederlands Onderzoeks Instituut (NLOI), zodat nog breder inzicht wordt gekregen naar schadeoorzaken. De opgedane kennis en informatie wordt verwerkt in de opleidingen van Burghgraef van Tiel.

Voor de uitzending klik hier.

Back To Top
×Close search
Zoeken