skip to Main Content

Monique den Broeder is sinds september jl. werkzaam als medewerker Backoffice bij Burghgraef van Tiel. Hiervoor heeft zij 28 jaar lang gewerkt bij Delta Lloyd en vier jaar ervaring opgedaan bij Troostwijk. Bij Troostwijk werkte Monique inventaris- en kunstrapporten uit. Daarnaast volgde zij een opleiding om handbeelden – afdrukken van een hand – te maken. Een creatieve hobby waarmee zij blijvende herinneringen maakt.

Toen Monique bij Delta Lloyd op de afdeling Expertise Service Center werkte, kreeg zij al regelmatig met Burghgraef van Tiel als leverancier te maken. Toen twee oud-collega’s de overstap maakten van Delta Lloyd naar BvT was Moniques nieuwsgierigheid gewekt. Na een periode van vier jaar waarin zij als zelfstandige vanuit huis had gewerkt, lonkte het idee om weer onder collega’s te zijn. Toen de vacature voor de huidige functie van Monique langskwam greep zij dan ook direct haar kans. Als medewerker Backoffice heeft Monique inmiddels haar plekje helemaal gevonden. Ze houdt zich in haar functie vooral bezig met de opleidingen van BvT en ondersteunt de trainers waar nodig. Daarnaast werkt zij ook mee aan debiteurenbeheer.

Monique: “Het bedrijf is relatief klein en dat vind ik juist heel prettig. Ik werd meteen opgenomen in het team en leerde iedereen snel kennen. In mijn nieuwe functie hoop ik nog veel te kunnen groeien. Ik wil graag een heel veelzijdige allround medewerker worden en hou van diversiteit in mijn werk. De overstap bevalt tot nu toe erg goed. Ik ben heel blij om deel uit te mogen maken van BvT binnen de groeiende Troostwijk-organisatie.”

Na het werk gaat Monique graag wandelen met de hond en besteedt ze veel tijd aan haar gezin. Hier kan ze erg van genieten. Dat is dan ook haar levensmotto: geniet van elke dag en wees dankbaar voor alles wat je hebt.

Back To Top
×Close search
Zoeken