skip to Main Content

Bij de start van Burghgraef van Tiel & Partners in 2004 formuleerden de twee oprichters Johan van Tiel en Jurjen Burghgraef drie doelen. Plezier in samenwerken. Jonge mensen opleiden. Zakelijk succes. Doelen die ons hebben geïnspireerd en waarmee we het streven naar objectiviteit binnen de geldende normen en waarden ten aanzien van risk engineering hebben kunnen verwezenlijken.

Ook dit jaar weer heeft Burghgraef van Tiel & Partners een mooi opleidingsprogramma opgezet waar dit jaar alleen al meer dan 250 professionals aan hebben deelgenomen. Sommigen hebben ervoor gekozen om de complete opleiding tot Risicodeskundige te volgen. Anderen volgden een aantal modules. Wij zijn erg trots op dit mooie aantal. Maar er zijn meer professionals die over dat felbegeerde papiertje willen beschikken. Daarom starten we in september met de laatste opleiding van dit jaar. Het is een erkende opleiding die bij het NIVRE 6 PE-punten oplevert, bij de NVVK 50 PE-punten.

In 10 dagen wordt de gehele opleiding doorlopen, veelal vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats.

Wil je meer weten over de modules van de opleiding? Klik hier

De najaars opleiding zit helaas al vol. Goed nieuws: in januari starten we met de volgende opleiding. Wil je je direct inschrijven? Heel goed, want er zijn nu nog wel een paar plaatsen beschikbaar. Wil jij één van die plaatsen? Klik dan hier.

Back To Top
×Close search
Zoeken