skip to Main Content

Begin mei is Shirley Gras gestart als management assistent op ons kantoor in Amsterdam. Haar primaire taak is Jurjen Burghgraef waar mogelijk te ontlasten. Shirley zal dan ook voor veel relaties het eerste aanspreekpunt worden, onder andere bij het maken van afspraken en – op termijn – ook bij vragen over de opleidingen, webinars, workshops en trainingen die Burghgraef van Tiel verzorgt.

De verzekeringsmarkt is Shirley’s thuisbasis. Haar hart ligt bij de commerciële kant van de zakelijke dienstverlening. Reden waarom ze solliciteerde op de nieuw te vormen functie van management assistent. Wat haar aantrekt? “Het zelfstandig werken. Het is geen bestaande functie en dat spreekt mij juist aan. Ik vorm de link tussen Burghgraef van Tiel en Troostwijk, denk mee over het inrichten van processen, ondersteun Jurjen als PA, hou alle dingen die niet met vak te maken hebben bij hem weg, zodat hij tijd krijgt voor zijn eigenlijke werk: de inspecties en opleidingen.”

Ruime ervaring

Gelukkig kent Shirley de markt door en door. Ze heeft 37 jaar bij Delta Lloyd gewerkt als management assistent voor directies van verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder Expertise, Schade, Co-Assurantie, Finance en MKB. Vanaf 2018 was zij als management assistent werkzaam bij Nationale Nederlanden Groot Zakelijk/Co-Assurantie & Programma Management. Vanuit deze functies kende zij Burghraef van Tiel al, want veel collega’s hebben de opleiding tot risico-inspecteur bij ons gevolgd.

Rechtstreeks benaderen

Hoe voelt het nu, na amper drie weken? “Ik heb het gevoel dat ik hier al jaren werk. Er is meer dan voldoende te doen. Jurjen is de hele dag en route. Daardoor kan hij niet constant zijn mailbox in de gaten houden. Dat ga ik oppakken en dat vind ik leuk. Het is fijn om dingen voor klanten te kunnen regelen. Het is dan ook de bedoeling dat mensen mij vanaf nu rechtstreeks gaan benaderen om afspraken te maken of antwoord te krijgen op bepaalde vragen.”

Back To Top
×Close search
Zoeken