skip to Main Content

Corona heeft bij velen roet in het eten gegooid. Ook bij ons ten aanzien van ons opleidingsprogramma. Maar er is licht aan het eind van de tunnel: onze live trainingen gaan binnenkort weer van start. Hier zijn we erg blij mee, want een fysieke training is veel waardevoller dan een online training.

Als de richtlijnen het toestaan starten we in juni nog met een nieuwe live training ‘Risicodeskundige’. Deze training en die van september zitten vol. In oktober start de eerstvolgende training waar nog plaats voor is. Voor deze training, die vooral geschikt is voor risicodeskundigen (i.o.), underwriters, intermediairs en brandpreventisten die vanuit risicobenadering willen denken, kunt u zich nog aanmelden.

Door middel van de training worden de diverse bedrijfsmatige risico’s binnen de vakgebieden inzichtelijk gemaakt met als doel deze in de praktijk te onderkennen. Bij de training wordt veel beeldmateriaal gebruikt uit praktijksituaties. Het NIVRE waardeert de training met 6 PE-punten, zowel voor de afdeling rr als voor de afdeling re, en de NVVK waardeert de training met 50 PE-punten. De gehele training wordt in 10 cursusdagen doorlopen en wordt afgesloten met een examen. Gemiddeld vindt er één trainingsdag per 14 dagen plaats. De dagen zijn veelal van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Back To Top
×Close search
Zoeken