skip to Main Content

Wat 20 jaar geleden begon als een kleine retentietool, een hulpmiddel om dingen beter te kunnen onthouden, groeide in de loop der jaren uit tot een all-in leerplatform waarin trainers en opleiders hun trainingen kunnen maken en het opleidingsproces kunnen managen. Met dit platform, aNewSpring, zal Burghgraef van Tiel vanuit de Troostwijk Academy de cursisten vanaf 2024 een geweldige leerervaring aanbieden.

“Gemakkelijk inschrijven, de documentatie op één plek en altijd beschikbaar, flexibiliteit voor cursisten ten aanzien van de leermomenten, leukere leermiddelen. Allemaal voorbeelden die leiden tot het ideale leerpad, of, zoals het ook wel genoemd wordt, de ideale learning journey. Dat pad kan Burghgraef van Tiel zelf uitstippelen. En wij helpen ze om een fijne leerervaring voor cursisten te ontwikkelen en de training effectiever en beter te maken.” Aan het woord is Maxim van Zeijl, account executive bij aNewSpring. Hij helpt mensen als trainer Erik Prins om het leerplatform onder de knie te krijgen, zodat Burghgraef van Tiel nog succesvoller kan worden met het verzorgen van opleidingen.

aNewSpring biedt enerzijds tools aan die het leren leuker maken en helpt zo bij het overdragen van kennis. Daarnaast gelooft het bedrijf sterk in het concept van blended learning waarbij e-learning, online contactmomenten en fysieke trainingen gecombineerd worden.

Gestroomlijnder werken

Maxim: “Burghgraef van Tiel kan zelf het leerpad voor de deelnemers uitstippelen. Denk aan het leren van de theorie in de eerste week. Dat kunnen cursisten op een zelfgekozen moment doen. Of ze voldoende kennis hebben opgedaan wordt getoetst met online vragen. Na het slagen voor de toets kan een opdracht volgen. Pas na het voltooien daarvan mogen ze naar de fysieke groepstraining. Dit is een voorbeeld van een proces dat Burghgraef van Tiel helemaal zelf kan stroomlijnen. Cursisten moeten het gehele pad afleggen, maar zijn vrij om te kiezen wanneer en waar ze dat willen doen. En Erik kan op afstand de voortgang van de deelnemers volgen.

Wij bieden het leerplatform, onze expertise en de technische en didactische kennis van onze customer succesmanager aan. Daarmee zorgen wij dat Burghgraef van Tiel gestroomlijnder kan werken, zodat er minder druk ligt op de docent waardoor hij meer tijd kan besteden aan de deelnemers.

Daarnaast voeden we Burghgraef van Tiel met nieuwe inzichten en tips en tricks hoe ze een beter leerproces kunnen maken. Wij helpen ze bijvoorbeeld met het ontwikkelen van meer prikkelende content en leren ze hoe je op een verantwoorde manier gebruik maakt van artifical intelligence.”

Leukere en betere leerervaring

“Het voordeel voor de cursisten? Flexibiliteit, tijdsbesparing, gemak en een leukere en betere leerervaring. Normaliter duurde een training een gehele dag, maar niet iedereen heeft een dag over. Door naar blended over te gaan kunnen ze zelf bepalen waar en wanneer ze de theorie willen leren. Als ze de theorie beheersen kunnen ze deelnemen aan de fysieke trainingsmomenten waar ze met elkaar de verdieping ingaan. Zo bepalen cursisten zelf het tempo en verhogen ze hun leerervaring.

Het leren wordt met aNewSpring ook leuker gemaakt omdat Burghgraef van Tiel leuke video’s en games kan inzetten om informatie over te brengen.”

Tijds- en kostenbesparend en ook nog eens duurzaam

“Momenteel ontvangen alle deelnemers nog een grote syllabus. Omdat de wereld nu eenmaal verandert en de risico’s dus ook, moet die informatie regelmatig geüpdatet worden. Door de theoretische kennis en de opdrachten via aNewSpring aan te bieden hoeven er geen syllabi meer geprint te worden. Alle deelnemers hebben namelijk toegang tot een centrale plek waar alles te vinden is over de training. Alle informatie is dus altijd binnen handbereik en altijd up-to-date. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

Cursisten kunnen daar bovendien online, dus buiten het klaslokaal om, met elkaar over bepaalde onderwerpen communiceren. Omdat ze alleen nog maar naar de fysieke trainingsmomenten hoeven, wordt de reistijd fors verkort wat niet alleen tijd, maar ook kosten en CO2-uitstoot bespaart. En met dat laatste sluit Burghgraef van Tiel naadloos aan bij de duurzaamheidsgedachte van het moederbedrijf, Troostwijk.”

Back To Top
×Close search
Zoeken