skip to Main Content

Al vanaf de start van ons bedrijf verzorgen wij opleidingen. En dat blijven we doen! In september start Troostwijk | BvT vanuit de Troostwijk Academy weer met de opleiding Risicodeskundige.

Tijdens deze opleiding, die dit najaar door Jurjen Burghgraef gegeven zal worden, wordt zichtbaar gemaakt wat de risicofactoren zijn, hoe je risico’s kunt uitsluiten dan wel beheersen, zodat erger voorkomen kan worden. De opleiding bestaat uit 18 modules die ieder een specifiek risicoaspect of branche belichten. En dat alles via onze nieuwe, blended leermethode.

Trainingsdagen duren van 10.00 tot 17.00 uur en vinden eens per week plaats. Zo wordt in 10 trainingsdagen de gehele opleiding doorlopen. De training wordt afgesloten met een examen. Meer weten over de opleiding? Klik hier.

Permanente educatie

Goed nieuws voor experts met een PE-verplichting. Zowel Register-Experts als Register-Risicodeskundigen krijgen van het NIVRE 6 PE-punten voor het volgen van de opleiding Risicodeskundige. De NVVK waardeert de opleiding met 50 PE-punten.

En we hebben nog meer goed nieuws. Lees het bericht over de btw-vrijstelling maar eens.

Nu inschrijven?

Sinds we overgegaan zijn op de nieuwe leeromgeving staan de inschrijvingen permanent open. De inschrijving voor de opleiding in september is dan ook alweer in volle gang maar we hebben gelukkig nog een paar plekken over. En als er voldoende animo is – groepen zijn bij ons nooit groter dan 20 personen – starten we in september gewoon met meerdere groepen. Of we dat ook echt gaan doen hangt dus wel af van het totaal aantal inschrijvingen. Wil je echt verzekerd zijn een van plekje? Schrijf je dan snel in!

Meer trainingen

Wist je trouwens dat je ook de trainingen Aansprakelijkheid en Bedrijfsschade via de Troostwijk Academy kunt volgen?

Back To Top
×Close search
Zoeken