skip to Main Content

Ondanks roerige tijden een vliegende start

 Over een vliegende start gesproken. Het waren me de maandjes wel. Jurjen weg, Erik weg, maar alle riskengineers wel gewoon lekker aan het werk. Nu onze vaste trainer Erik een nieuwe uitdaging heeft geaccepteerd, zien wij een diversificatie in het bestand van onze trainers. Gelukkig zijn alle andere bekende gezichten nog wel aan de Troostwijk Academy verbonden. Zo is good old Jurjen gewoon als trainer aangebleven. Die is ervoor geboren om kennis over te dragen. Ook Martina Smit blijft de training Aansprakelijkheid verzorgen. Daarnaast blijven Registeraccountants Wilco van Schijndel en René Tishauser de verdiepingsopleiding Bedrijfsschade voor hun rekening nemen. En wie weet komen er nog wel meer trainers bij. We hebben immers nog een senior positie open. Een mooie uitdaging voor mensen die ook kennis willen delen.

Benieuwd wat wij zoal te bieden hebben op het gebied van opleidingen? Of u binnen ons team past? Of hoe mijn eerste roerige maanden eruitzagen? Lees mijn eerste nieuwsbrief maar eens.

Namens het voltallige team van Troostwijk | BvT,

André van Strien

directeur Troostwijk | BvT

Volle kracht vooruit in roerige tijden

Nu André van Strien als kersverse directeur er twee maanden op heeft zitten, is het hoog tijd om eens terug te blikken. Wat is er de afgelopen tijd zoal gebeurd? Waarom waren het roerige tijden en wat kunnen we nog verwachten?

Lees verder

Nieuwe start Opleiding Risicodeskundige

Al vanaf de start van ons bedrijf verzorgen wij opleidingen. En dat blijven we doen! In september start Troostwijk | BvT vanuit de Troostwijk Academy weer met de opleiding Risicodeskundige.

Lees verder
blank

Uitgebreide training Bedrijfsschade Troostwijk Academy

Troostwijk| BvT en Troostwijk Expertises hebben een gezamenlijk doel: mensen informeren en op preventie- en managementgebied alle mogelijke middelen leveren om grootschalige schades en financiële problemen te voorkomen. Dat doen wij onder andere via de uitgebreide training over bedrijfsschade.

Lees verder
blank

Aansprakelijkheidstraining voor tussenpersonen

Om aansprakelijkheidsschade te voorkomen hebben wij vorig jaar samen met advocate Martina Smit een workshop ontwikkeld die geheel gericht is op aansprakelijkheid. De module valt niet binnen de opleiding Risicodeskundige, maar wordt wel als vast onderdeel van het opleidingscurriculum van de Troostwijk Academy aangeboden.

Lees verder
blank

Btw-vrijstelling

Goed nieuws voor opdrachtgevers en deelnemers: vanaf 1 april zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW. Wij hebben namelijk de audit van het CPION glansrijk gehaald en zijn nu als geaccrediteerde opleidingsinstantie opgenomen in het centrale register van het CRKBO. De kosten zullen voor deelnemers dus significant dalen.

Lees verder
blank

Vacature senior risicodeskundige

Wil jij een bijdrage leveren aan een brandveiliger Nederland? Als risicodeskundige help jij de kans op schade zoveel mogelijk te beperken en daarmee de bedrijfscontinuïteit zeker te stellen. Jij inventariseert en analyseert risico’s en adviseert over risico’s op het gebied van brand-, inbraak-, storm- en waterschade. Daarnaast beoordeel je ook het risico op bedrijfsschade.

Lees verder
blank

Even voorstellen: Ian Botterblom

In december 2023 is ons team uitgebreid met risicodeskundige Ian Botterblom. Ook al loopt hij al een tijdje mee, bij iedere toevoeging aan het team hoort natuurlijk een introductie! Ian vertelt over zijn eerste maanden bij ons mooie bedrijf en over zichzelf.

Lees verder
blank

Even voorstellen: Menno Salverda

Wij hebben in februari een collega toegevoegd aan ons team. Het gaat om riskengineer Menno Salverda. Misschien komt Menno niet helemaal onbekend voor: hij werkte al geruime tijd voor ons maar dan als ZZP’er. Nu hij al enige tijd officieel deel uitmaakt van het team stellen we Menno ook graag even voor.

Lees verder
Back To Top
×Close search
Zoeken