skip to Main Content
Terugkomdagen

Voor de mensen die de reguliere opleiding of een incompanytraining hebben gevolgd worden er binnenkort terugkomdagen georganiseerd. Daarbij ligt de focus niet zozeer op het herhalen van de lesstof, maar op het bespreken van relevante, nieuwe thema’s en gewijzigde wet- en regelgeving.

Voor de komende terugkomdag staan de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, lithium en EOS-en en opslag (PGS37-1 en 37-2), cyberrisico’s en innovaties in de agrarische sector op het programma, evenals een duik in de gewijzigde wet- en regelgeving.

Het is het plan om deze terugkomdagen ieder najaar te organiseren. Terugkomdagen kunnen ook als incompanytraining afgenomen worden. Zo hebben oud-cursisten de kans om hun kennis van de meest recente ontwikkelingen op risicogebied bij te spijkeren. Deelnemers aan de terugkomdag hebben overigens nog een jaar lang toegang tot de online kennisbibliotheek waarin de meest up-to-date informatie te vinden is. Met het oog op de snelheid waarmee de regelgeving en risico’s veranderen onmisbare kennis.

Kennis bijspijkeren?

Daarom kunnen alle deelnemers zich na het verstrijken van dat jaar voor een relatief gering bedrag ook nog eens op de kennisbank abonneren. Tijd om je kennis op te vijzelen? Aanmelden voor de terugkomdagen kan via de Troostwijk Academy.

Back To Top
×Close search
Zoeken