skip to Main Content

Komend voorjaar starten wij vanuit de Troostwijk Academy weer met de opleiding Risicodeskundige. Daarnaast kunt u de trainingen Aansprakelijkheid en Bedrijfsschade volgen. En niet onbelangrijk: vanaf januari worden ook standaard de nieuwste modules cyber, nieuwe energie en innovaties in de agrarische sector meegenomen. En dat alles via onze nieuwe, blended leermethode.

Wij maken tijdens die opleiding zichtbaar wat de risicofactoren zijn, hoe je risico’s kunt uitsluiten zodat calamiteiten voorkomen kunnen worden en, als je ze niet voor 100% kan uitsluiten, hoe je ze kan beheersen, zodat erger voorkomen wordt. Wij besteden tevens aandacht aan de nieuwste technische ontwikkelingen om schades te voorkomen. De opleiding bestaat uit meerdere modules die ieder een risicoaspect of branche belichten. Trainingsdagen duren van 10.00 tot 17.00 uur en vinden eens per week plaats. Zo wordt in 10 trainingsdagen de gehele opleiding doorlopen. De training wordt afgesloten met een examen.

Heb je vanuit je beroeps- of brancheorganisatie een PE-verplichting? Zowel Register-Experts als Register-Risicodeskundigen krijgen van het NIVRE 6 PE-punten voor het volgen van de opleiding Risicodeskundige. De NVVK waardeert de opleiding met 50 PE-punten. Meer weten over de opleiding? Klik hier.

Alvast aanmelden?

De eerste basistraining waar je op kan intekenen start eind januari. We houden vast aan kleine groepen, omdat het anders ten koste gaat van de interactie. Wil je zeker zijn van een plek in de eerstvolgende opleiding? Meld je dan alvast hier aan!

Back To Top
×Close search
Zoeken