skip to Main Content

Fijne feestdagen en een veilige jaarwisseling

Preventie wordt steeds belangrijker. Dat merken wij niet alleen aan het toenemend aantal opdrachten, maar ook aan het groeiend aantal cursisten. Dit jaar hebben wij zo’n 400 gezichten gezien in de opleiding Risicodeskundige en tal van incompany trainingen. 400 Risicodeskundigen (in opleiding), underwriters, tussenpersonen en brandpreventisten met wie wij onze kennis hebben mogen delen en die daardoor tot een betere advisering kunnen komen. En ook wij leren dagelijks bij, veelal gedreven door nieuwe technologieën die zich in een razend tempo ontwikkelen. Want iedere nieuwe ontwikkeling betekent een ander soort risico waar wij goed bij stil moeten staan. Door ons in deze onderwerpen te verdiepen doen wij kennis op. Kennis die wij op onze beurt graag met anderen delen via opleidingen, lezingen en workshops. Meer over deze onderwerpen leest u in deze nieuwsbrief.

Ik wil u namens het voltallige team prettige feestdagen en een goede en veilige jaarwisseling wensen. Mag ik u via deze weg bedanken voor uw vertrouwen in onze organisatie en de plezierige samenwerking?
Wij hopen u in het nieuwe jaar weer veilig en wel terug te zien.

 Namens het team van Burghgraef van Tiel & Partners,

Jurjen Burghgraef

Opleiding Risicodeskundige

In januari start Burghgraef van Tiel & Partners weer een nieuwe opleiding Risicodeskundige. Het besef dat preventie belangrijk is groeit gelukkig. Dat merken wij aan het toenemend aantal deelnemers aan de opleiding Risicodeskundige én aan de toename van de incompany trainingen. Voor de eerstvolgende opleidingscyclus die uit 17 dagdelen bestaat zijn nu nog maar enkele plaatsen vrij.

Lees verder

Bedrijfsschadetraining

Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om opleidingen. Die verzorgen wij immers al ruim 17 jaar en daar zijn wij goed in. In het palet van opleidingen hebben we nu ook de training Bedrijfsschade opgenomen. Het voorkomen van schade is immers een vak. Inschatten hoe groot de schade gaat worden ook. Daarom starten wij in het eerste kwartaal van 2022 de Bedrijfsschadetraining.

Lees verder
blank

Risicoinspecteur Joris Raaijmakers

Door de verhoogde bewustwording van mogelijke risico’s zien wij een forse stijging in het aantal opdrachten. Om aan de voortdurende vraag te kunnen voldoen hebben we het team uitgebreid. Op 1 december jongstleden is ervaren risicoadviseur Joris Raaijmakers in dienst getreden als inspecteur.

Lees verder
blank

Nieuwe accountmanager Bob Herwijnen

Naast Joris is ook Bob Herwijnen onlangs als accountmanager aan boord gekomen. Bob is in dienst bij Troostwijk en gaat als accountmanager het gehele dienstenpalet onder de aandacht brengen bij Mkb-bedrijven, makelaars, verzekeraars, tussenpersonen en volmachtkanalen.

Lees verder
blank

Brandbare daken en gevels

Praatten we een paar jaar geleden nog over de mogelijkheid dat zonnepanelen niet op, maar in gevels en daken geplaatst zouden kunnen worden en dat energie massaal opgeslagen zou kunnen worden in lithiumbatterijen, inmiddels heeft de realiteit ons achterhaald. Met alle risico’s van dien.

Lees verder
blank

Stalbranden

Het aantal stalbranden in Nederland is de laatste jaren flink toegenomen. Met een paar preventieve aanpassingen zijn risicovolle situaties echter terug te brengen. Daarom lanceren wij volgend jaar samen met zusterbedrijf Oodit een opleidingsprogramma specifiek voor boeren.

Lees verder
blank

Grote branden in de recyclingindustrie

Het aantal branden bij afvalverwerkers neemt af. Dit is te danken aan de preventieve inzet van maatregelen. Ondanks het verhoogde preventieniveau is het aantal branden op buitenterreinen daarentegen niet afgenomen. De opslag is veelal simpelweg te hoog.

Lees verder
blank

Branden rond de jaarwisseling?

Het is coronatijd en het afsteken van vuurwerk is verboden. Toch delen we maar al te graag onze tips met betrekking tot de maatregelen die je als bedrijf – en specifiek als school – kunt treffen om de kans op branden rond de jaarwisseling aanzienlijk te verkleinen. Better safe than sorry!

Lees verder
Back To Top
×Close search
Zoeken