skip to Main Content

Tips voor veilige wintermaanden en een veilige jaarwisseling

2022 is voor ons gevoel werkelijk omgevlogen. En dat zal voor een belangrijk deel komen door alle ontwikkelingen binnen Burghgraef van Tiel en de energie die dat oplevert. Zo is de interesse in de Opleiding Risicodeskundige zienderogen toegenomen en hebben we een groot aantal InCompanytrainingen mogen geven. Daarnaast hebben we maar liefst drie nieuwe collega’s aan ons weten te binden. Mooi, want het aantal opdrachten is ook dit jaar weer fors gestegen. En dat alles hebben wij te danken aan onze opdrachtgevers en aan het toenemend besef dat preventie hoognodig is. Zeker nu Nederland steeds meer inzet op verduurzaming.
De koude maanden zijn aangebroken en de jaarwisseling zit er ook aan te komen. Hoogste tijd om tips te delen over preventieve maatregelen om schoorsteenbranden en brand rond de jaarwisseling te voorkomen. Lees ze maar eens goed door.

Namens het voltallige team wens ik u fijne feestdagen en een goede en veilige jaarwisseling. Ik dank u voor uw vertrouwen in onze organisatie en hoop u in het nieuwe jaar weer veilig terug te zien.

Jurjen Burghgraef

Verduurzaming

Ieder bedrijf moet verduurzamen. De daarbij horende regelgeving komt helaas pas nadat er een incident heeft plaatsgevonden. En dat terwijl regels nu wellicht nog belangrijker zijn dan ooit, omdat bedrijven moeten gaan investeren. Wat betekent dit voor het risicoprofiel?

Lees verder

Opleiding Risicodeskundige

Begin 2023 starten wij weer met de Opleiding Risicodeskundige. Een van de trainers is Erik Prins. Erik combineert sinds 2021 het werk als risicodeskundige met het verzorgen van de Opleiding Risicodeskundige en tal van InCompanytrainingen en webinars voor Burghgraef van Tiel.

Lees verder
blank

Jurgen Smits

Op 1 juni jl. is Jurgen Smits als risico-inspecteur toegetreden tot het team van Burghgraef van Tiel. Na 15 jaar werken als commercieel medewerker MKB bij Timmermans Verzekeringen was dit een hele mooie vervolgstap in zijn carrière.

Lees verder
blank

Eerste vrouwelijke inspecteur

Sinds eind november kent Burghgraef van Tiel & Partners een nieuwe  risicodeskundige in opleiding: Annemiek Boks-Schouten. Annemiek is tevens de eerste vrouwelijke risico-inspecteur ooit werkzaam voor Burghgraef van Tiel.

Lees verder
blank

Monique den Broeder

Monique den Broeder is sinds september jl. werkzaam als medewerker Backoffice bij Burghgraef van Tiel. Hiervoor is zij 28 jaar werkzaam geweest bij een verzekeraar en heeft vier jaar ervaring opgedaan bij Troostwijk.

Lees verder
blank

Schoorsteenbranden

Met de huidige gasprijzen stoken steeds meer mensen de houtkachel of open haard. Ongeveer 10% van de woningbranden wordt echter veroorzaakt door een schoorsteenbrand. Lees hier de reden en de oplossing.

Lees verder
blank

Brand tijdens jaarwisseling

Mocht er in coronatijd geen vuurwerk afgestoken worden, dit jaar mag het op een groot aantal plekken wel weer. Alle reden om onze tips te delen over de maatregelen die je als bedrijf kunt treffen om de kans op branden rond de jaarwisseling te verkleinen.

Lees verder
blank

Scholen en jaarwisseling

Scholen lopen een groter risico op brandstichting rond de jaarwisseling dan bedrijven. Zij verdienen dan ook speciale aandacht.
Lees in onze documenten maar eens wat scholen kunnen doen om de kans op brand aanzienlijk te verkleinen.

Lees verder
Back To Top
×Close search
Zoeken