skip to Main Content

Compleet nieuwe opzet van onze opleidingen

Burghgraef van Tiel bestaat al bijna 20 jaar. Vanaf dag één hebben we tijd en aandacht geschonken aan het opleiden van professionals. Dat gaat zo goed dat we begin dit jaar besloten hebben er een aparte entiteit voor op te zetten: de Troostwijk Academy. Onder die vlag vallen alle opleidingen van het Troostwijk-concern. Dus ook die van Burghgraef van Tiel.

Als Burghgraef van Tiel leiden wij al jaren onze eigen mensen en die van onze opdrachtgevers op. Alles verandert en zo ook ons opleidingstraject. Konden geïnteresseerden aanvankelijk alleen de opleiding tot risicodeskundige volgen, in de loop der jaren ontstond er steeds meer vraag naar maatwerkopleidingen. En zo werden de incompanytrainingen geboren en werd het opleidingsaanbod uitgebreid met nieuwe modules en andere risico-gerelateerde onderwerpen. De training wordt inmiddels ook in het Engels gegeven en we gaan zelfs over op een blended leeromgeving. Deze combinatie van online en fysieke lessen werkt niet alleen bevorderend voor de leerprestaties, het is ook wel zo gemakkelijk voor onze cursisten. Deze nieuwe leeromgeving bieden wij vanaf komend voorjaar aan.
Je leest alles over deze onderwerpen in deze nieuwsbrief die zich specifiek richt op opleidingen.

Met vriendelijke groet,

Jurjen Burghgraef

Trainers Jurjen Burghgraef en Erik Prins

Burghgraef van Tiel leidt al vanaf de start in 2008 eigen medewerkers én medewerkers van alle grote makelaars, verzekeraars en tussenpersonen op tot risico-inspecteur. Binnen Nederland en sinds enige tijd ook in het buitenland. Erik Prins verzorgt een groot deel van het opleidingstraject voor ons. Jurjen Burghgraef behoeft geen introductie.

Lees verder

aNewSpring helpt bij de ideale leerervaring

Wat 20 jaar geleden begon als een kleine retentietool, een hulpmiddel om dingen beter te kunnen onthouden, groeide in de loop der jaren uit tot een all-in leerplatform waarin trainers en opleiders hun trainingen kunnen maken en het opleidingsproces kunnen managen. Met dit platform, aNewSpring: zal Burghgraef van Tiel de cursisten vanaf 2024 een geweldige leerervaring aanbieden.

Lees verder
blank

Aansprakelijkheidstraining voor tussenpersonen

Burghgraef van Tiel staat in de markt bekend als dé opleider tot risicodeskundige. Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de markt ten aanzien van specifieke risico’s? Dan wordt het opleidingsaanbod uitgebreid. Zo is er een workshop ontwikkeld voor het intermediair, geheel gericht op aansprakelijkheid. De module valt niet binnen de opleiding Risicodeskundige, maar wordt in 2024 wel als vast onderdeel van het opleidingscurriculum vanuit de Troostwijk Academy aangeboden.

Lees verder
blank

Incompanytraining geeft Klaverblad inzicht in risico’s

Bij Klaverblad volgen momenteel zo’n 40 collega’s die te maken hebben met de acceptatie en beoordeling van verzekeringstechnische risico’s een incompanytraining bij Burghgraef van Tiel. De groep bestaat uit acceptanten van de afdelingen Agrarisch, MKB en Particulieren, aangevuld met medewerkers van de technische buitendienst en maatwerk-specialisten. Lees hier het gesprek met Huub Flipsen, manager acceptatie zakelijk MKB.

Lees verder
blank

Engelstalige training voor Mithras

Al 25 jaar bekleedt Sofie Temmerman diverse technische en commerciële functies bij grote makelaars en verzekeraars. Kroon op haar werk is het opzetten van een Europees kantoor voor de internationale, in Engeland gevestigde Mithras Underwriting Europe Srl. Vorig jaar hebben wij al eens een training voor Mithras verzorgd voor de Belgische acceptanten en underwriters. Omdat ook acht collega’s uit Londen wilden aanhaken hebben wij een maatwerk training in het Engels ontwikkeld, bestaande uit de modules die gaan over de risico’s die Mithras verzekert.

Lees verder
blank

Opleidingsaanbod 2024

Komend voorjaar starten we weer met de opleiding Risicodeskundige. Daarnaast kunt u de trainingen Aansprakelijkheid en Bedrijfsschade volgen. En niet onbelangrijk: vanaf januari worden ook standaard de nieuwste modules cyber, nieuwe energie en innovaties in de agrarische sector meegenomen. En dat alles via onze nieuwe, blended leermethode.
Wij maken tijdens die opleiding zichtbaar wat de risicofactoren zijn, hoe je risico’s kunt uitsluiten zodat calamiteiten voorkomen kunnen worden en, als je ze niet voor 100% kan uitsluiten, hoe je ze kan beheersen, zodat erger voorkomen wordt.

Lees verder
blank

Kennisdelen, ook via andere kanalen

Onze kennis delen wij via onze trainingen en opleidingen, via incompanytrainingen én op congressen en seminars. Zo zal Jurjen Burghgraef tijdens de Omega Safety Dag op 7 december aanstaande een lezing verzorgen over de verzekerbaarheid van duurzame oplossingen. En ook u kunt erbij zijn.

Lees verder
blank

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij ooit een carrière als risicodeskundige overwogen? Vanwege de continue groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar startende én een ervaren risicodeskundige voor 32-40 uur voor de regio’s Rotterdam en Amsterdam. Als risicodeskundige inventariseer en analyseer jij risico’s en breng je advies uit met betrekking tot het voorkomen van brand-, inbraak-, storm- en waterschade. Daarnaast beoordeel je ook het bedrijfsschaderisico.

Lees verder
Back To Top
×Close search
Zoeken