skip to Main Content

Hoognodig, dit stappenplan en deze monstertocht

Onlangs nog werd ik door Zembla geïnterviewd over de brandbaarheid van gevels. Het bouwbesluit schiet tekort op dit onderdeel. Daarom houden wij een pleidooi voor een nieuwe testnorm van gevels. Lees het bijgevoegde stappenplan maar eens. Wij zijn klaar voor de reacties uit de markt!

Waar ik ook klaar voor ben, dat is mijn monstertocht. Dat moet ook, want ik heb nog maar een paar dagen voor ik echt diep ga. Heeft u mij op LinkedIn gevolgd? Dan weet u dat ik samen met bevriende ondernemers komend weekend 460 kilometer op een simpele step ga afleggen. Yep. Gekkenwerk. Maar we doen dit wel voor een heel goed doel en u kunt hiervoor nog doneren. Wij stellen dit zeer op prijs; ook kleine bedragen zijn welkom.

Wist u overigens al vóór ontvangst van deze nieuwsbrief dat wij een nieuwe huisstijl hebben? Niet? Dan heeft u onlangs ook geen rapportage van ons ontvangen. Ik zeg: hoogste tijd om weer eens contact met ons op te nemen voor een nieuwe inspectie! En als u dat dan toch doet, maak dan direct even kennis met mijn nieuwe management assistent Shirley of het nieuwste lid van ons inspectieteam Frederik.

En wist u dat we binnenkort ook weer starten met onze fysieke trainingen ‘Risicodeskundige’? Voor de training in oktober kunt u zich nog inschrijven.

Namens het team van Burghgraef van Tiel & Partners

Jurjen Burghgraef

Zembla: brandbare gevels

Op 6 mei jongstleden heeft het BNNVARA programma Zembla, aandacht besteed aan het onderwerp ‘brandbare gevels’. Een van de geïnterviewde partijen was Burghgraef van Tiel. Wij hebben hieraan meegewerkt, omdat wij ons zorgen maken over het huidige niveau van het bouwbesluit. We hebben dan ook een stappenplan ontwikkeld.

Lees verder

Monstertocht

Samen met zes andere ondernemers uit Bolsward stapt Jurjen Burghgraef komende vrijdagnacht op de step voor het KWF Kanker Bestrijding en de Nederlandse Hartstichting. Hij gaat in ca. 35 uur op eigen kracht al steppend twee keer de Elfstedentocht afleggen. Nee, geen estafette zoals velen denken. Gekkenwerk? Ja. Dat klopt.

Lees verder
blank

Start van live opleidingen!

Corona heeft bij velen roet in het eten gegooid. Ook bij ons ten aanzien van ons opleidingsprogramma. Maar er is licht aan het eind van de tunnel: onze live trainingen gaan binnenkort weer van start. Hier zijn we erg blij mee, want een fysieke training is veel waardevoller dan een online training. Goed nieuws: voor de training in oktober kunt u zich nog inschrijven.

Lees verder
blank

ISAE 3402 type II

Omdat onze klantenkring ook uit internationale bedrijven bestaat zijn wij opgegaan voor de ISAE 3402 Type II. We zijn trots dat wij onlangs de ISAE 3402 Type II verklaring hebben ontvangen, de wereldwijde standaard voor het beheersen van de operationele processen en de omgang met zaken als risicomanagement en informatiebeveiliging.

Lees verder
blank

Even voorstellen: Shirley Gras

Begin mei is Shirley Gras gestart als management assistent op ons kantoor in Amsterdam. Haar primaire taak is Jurjen Burghgraef waar mogelijk te ontlasten. Shirley zal dan ook voor veel relaties het eerste aanspreekpunt worden, onder andere bij het maken van afspraken en – op termijn – ook bij vragen over de opleidingen, webinars, workshops en trainingen die Burghgraef van Tiel verzorgt.

Lees verder
blank

Uitbreiding inspectieteam

Wij hebben in februari ons risico-inspectieteam versterkt met Frederik Marinissen. Frederik was de afgelopen vier jaar als inspecteur werkzaam bij een klein bedrijf waar hij onder andere MJOP’s opstelde voor VvE’s op basis van de NEN2767. Hij besloot zijn werkterrein te vergroten en denkt dat het werk hem vanwege het maatwerk en de variatie in opdrachten niet snel zal vervelen.

Lees verder
Back To Top
×Close search
Zoeken